Direct bellen met Workaway: (088) 934 34 30

Workaway’s Declaratie-aanpak voor Provinciale Staten
Noord-Holland

statenPNH

De Provinciale Staten van Noord-Holland hebben gekozen voor de Declaratie-aanpak van Workaway. De ruim 50 Statenleden houden sinds kort in ons Reisbalans-platform de reizen bij die zij voor de provincie maken en geven daarbij aan voor welk doel (project, vergadering etc.) zij deze reis hebben gemaakt. Veel Statenleden gebruiken hiervoor de GPS-tracker, anderen geven de voorkeur aan handmatige invoer.

Voordelen

Het declareren via Reisbalans scheelt de Statenleden veel moeite en tijd. Voor de griffie is het grote voordeel dat ze de reizen een stuk eenvoudiger kunnen controleren en de betrouwbaarheid groot is. Dit is voor een overheid van groot belang: het gaat immers om de besteding van publieke middelen. Voor Statenleden die regelmatig met het openbaar vervoer reizen, heeft de provincie via Workaway OV-kaarten ingekocht. Deze zijn gekoppeld aan Reisbalans, waardoor de Statenleden het gebruik van de kaart eenvoudig kunnen verantwoorden.

Wegwijs maken

Om de Statenleden wegwijs te maken met de mogelijkheden van Reisbalans, hebben wij samen met de Statengriffie een aantal bijeenkomsten georganiseerd voor de Statenleden. Uiteraard hebben we ook een servicepagina-op-maat gemaakt, heldere introductiemails verstuurd en is de klantenservice beschikbaar voor vragen en praktische ondersteuning. 

 

 

 

 

20 juni 2015