Direct bellen met Workaway: (088) 934 34 30

Uw winst met de OV-AANPAK:

  • Besparing op reiskosten tot wel 25%
  • Moeiteloos beheer van OV-kaarten
  • Altijd de juiste reisproducten
  • Voordelige combinatie van abonnementen 
  • Eenvoudige verrekening eigen bijdragen (privé-gebruik, 1e klas)
  • Grip op gebruik én onnodige kosten, zoals uitcheck-boetes

OV-AANPAK

Bespaar tot wel 25% op de OV-reiskosten!

Passende OV-abonnementen: bereken uw winst!

  Vrijwel alle organisaties betalen teveel voor het openbaar vervoer van hun medewerkers. En zo vreemd is dat niet, want vervoerders en kaart-aanbieders geven u graag het gevoel dat u het prima hebt geregeld. Veel medewerkers hebben echter geen passend abonnement, waardoor u per kilometer teveel betaalt. Dat biedt dus kansen voor u! Bereken hier hoeveel uw organisatie kan besparen op OV-kosten.      

 

 

Huidige OV-kaarten en abonnementen 

Huidige reiskosten OV 

 Geschatte besparing

Deze indicatie is gebaseerd op de analyse van ruim 7.000 OV-kaarten bij diverse organisaties. 

Naast abonnementen-optimalisatie levert samenwerking met Workaway u nog veel meer op. Zo wordt uw organisatie volledig ontzorgd bij de uitgifte en het beheer van OV-kaarten. Uw medewerkers kunnen in het Reisbalans-platform (web en app) moeiteloos het gebruik van de OV-kaart verantwoorden. Desgewenst kunt u bepaalde kosten (1e-klas reizen, uitcheck-boetes of privégebruik) eenvoudig met de medewerkers verrekenen.

 


Mail deze berekening

Vul uw e-mailadres in en ontvang een overzicht van de berekening in uw mailbox.


* Verplicht

Hartelijk dank voor je berekening.

Bent u benieuwd naar de mogelijke besparing voor uw organisatie?

Met de OV-aanpak in 3 stappen naar:

Lagere reiskosten

tot wel 25%

Grip op (privé)gebruik

belangrijk voor directie en Belastingdienst

Moeiteloos beheer

Stap 1
Op naar inzicht in
besparingspotentieel

Workaway analyseert het reisgedrag van de medewerkers die met het openbaar vervoer reizen. Hieruit volgt een advies voor het voordeligste abonnement per medewerker.

Stap 2
Implementatie

Hiervoor is géén aanpassing van de reiskostenregeling nodig!
* Een deel van de medewerkers behoudt de huidige kaart
* Een deel krijgt een nieuw abonnement op de huidige kaart
* Een deel krijgt nieuwe kaart inclusief passend abonnement

Stap 3
Reizen en
verantwoorden

De medewerkers verantwoorden het gebruik van hun kaart in Reisbalans (webomgeving en mobiele app). Belangrijk voor directie en Belastingdienst! Hierdoor kunt u ook eenvoudig eventueel privé-gebruik en bijvoorbeeld 1e klas-gebruik te verrekenen.

<span>Een OV-kaart:</span> een bodemloze portemonnee

Een OV-kaart: een bodemloze portemonnee

Geeft u uw medewerkers een OV-kaart (zoals een NS Business Card), dan geeft u hen feitelijk volle en 'bodemloze' portemonnee mee. Kon u tot voor kort nog 'zichtkaarten' geven, bijvoorbeeld voor een specifiek traject, nu kan dat niet meer. Want met de OV-chip kan je op elk tracé reizen. Afbakenen tot een specifiek woon-werktraject kan dus niet meer. Hoe houden we dat beheersbaar? Hoe gaan we om met privé-gebruik van de kaart? Betalen we niet teveel voor parttimers en thuiswerkers?

Hoe gaan we om met vragen van de Belastingdienst over privé-gebruik? Met die - en veel andere - vragen worstelen veel HR-managers en directeuren. U waarschijnlijk ook. Logisch. Want veel organisaties betalen teveel, hebben te weinig grip én hebben er ook nog eens veel werk aan.

Nee, u hoeft de NS Business Card niet de deur uit te doen. Behoud wat goed is en verbeter wat beter kan (en moet!). En dat is eenvoudiger dan u denkt.

Download gratis whitepaper

Op weg naar een eenvoudige OV-regeling

In deze whitepaper leest u over de verschillende strategieën voor een OV-regeling en hoe u hier het beste uit kunt halen. Denk bijvoorbeeld aan een beter rendement uit de door u verstrekte OV-kaarten.  Ook kunt u beter inzicht in het reisgedrag van uw medewerkers krijgen en zijn er diverse manieren om op dat reisgedrag invloed uit te oefenen. Uiteraard vindt u ook een eenvoudig door te voeren stappenplan voor een efficiënte OV-regeling.