Direct bellen met Workaway: (088) 934 34 30

Mobiliteitsbudget bij Alliander

alliander

arnhem_rijnpoort

 

Netwerkbedrijf Alliander wordt gevormd door Liander, Endinet en Liandon. Via energienetwerken zorgt Alliander voor de distributie van gas en elektriciteit in een groot deel van Nederland. Alliander zocht een professionele partner voor de zakelijke mobiliteit van de medewerkers en vond deze in Workaway. 

OV-aanpak

Een groot deel van de Alliander-medewerkers heeft een OV-kaart. Deze gebruiken ze om naar hun werk te reizen of voor zakelijke ritten. Wij zorgen voor de inkoop van de juiste kaarten en abonnementen. De medewerkers verantwoorden het gebruik van de kaart in Reisbalans. Hierdoor heeft Alliander inzicht, grip op het gebruik en kan eventueel privé-gebruik eenvoudig met de medewerkers verrekenen. Wij hebben Alliander zo veel mogelijk ontzorgd bij de overgang van de vorige mobiliteitsprovider naar de nieuwe situatie. Vooral de communicatie met de medewerkers had daarbij onze aandacht. 

Mobiliteitsbudget

Alliander heeft een deel van haar medewerkers een persoonlijk mobiliteitsbudget gegeven. De budgethouders organiseren en financieren daarmee zelf hun mobiliteit. Houden ze geld over uit hun budget, dan kunnen ze dat - onder voorwaarden - zelf houden. In Reisbalans houden ze hun ritten bij en declareren hun kilometers en andere reiskosten. Ze hebben real time overzicht van hun budget en de status van hun declaraties. Budgethouders die (ook) met het openbaar vervoer reizen, kunnen via ons een OV-kaart naar keuze inkopen; deze kaart wordt uiteraard gekoppeld aan Reisbalans en daarmee aan hun budget. 

 

Lees ook de ervaringen van andere klanten